logo

MIKÄ OUT IN DESIGN?

Mikä OutInDesign?

Out In Design on yritys jonka perustin vuonna 2004 toimittuani useita vuosia kuvausjärjestäjänä, stailistina, pukusuunnittelijana ja puvustajana.

Työhistoriaani kuuluu tv- ja still-mainosten, musiikkivideoiden ja erilaisten näyttämöteosten rekvisitointia ja puvustusta, muotinäytösten suunnittelua, koordinointia ja toteutusta, sekä artistien ja näkyvissä ammateissa toimivien henkilöiden stailausta eri tilanteisiin.

Vaatturin ammattitaidolla valmistuvat näyttävät, huolellisesti viimeistellyt esiintymisasut fantasiahahmoista epookkipuvustuksiin, yksilölliset juhlapuvut sekä erilaiset maskottipuvut joko promokäyttöön tai vaikka lastenbändin esiintymisasuiksi.

Materiaaleista sydäntäni lähellä on nahka eri lailla käsiteltynä ja patinoituna, sulat, silkki sekä erilaiset kirjaillut erikoiskankaat. Jos haluttua materiaalia ei löydy valmiina, värjään ja patinoin itse tilanteeseen sopivan.

Uudet haasteet ovat aina tervetulleita. Pukujen ulkonäon, rakenteiden ja käyttötarkoituksen yhteensovittaminen tekee tilaustyöstä usein erittäin haastavan mutta samalla myös mielenkiintoisen. Tässä työssä opin joka päivä uutta ja työkaluvalikoimaani kuuluukin nykyään mm. akkuporakone, ruuviväännin, erilaisia pihtejä, leikkureita, verhoilu- ja hiomatarvikkeita. Maalit, liimat, erilaiset tuki- ja pintakäsittelyaineet ovat niin ikään tulleet osaksi materiaalivalikoimaa perinteisten kankaiden ja ompelutarvikkeiden rinnalle.

Työskentelen yksin, mutta minulla on laaja verkosto eri alojen ammattilaisia joiden kanssa teen tarvittaessa yhteistyötä, joten voin tarjota laaja-alaisia palvelukokonaisuuksia ja tarvittaessa tilaustyöt onnistuvat nopeallakin toimitusajalla, tosin hieman korkeammalla hinnalla.

Kysy rohkeasti tarjousta kaikesta johon liittyy ompelua, patinointia, koordinointia, suunnittelua tai rekvisiittaa, useimmiten pystyn sen toteuttamaan.

Tervetuloa asiakkaakseni!
Outi Höylä